Unelmakartta työskentely

Tavoitteiden avulla määrittelemme, mitä haluamme elämältä. Impulsiivisesti asetetut tavoitteet päätyvät usein pettymykseen. Tavoitteissa tulee olla jotain sisältöä, jotta ne olisivat kestäviä. Sinun pitää pystyä perustelemaan, miksi haluat nimenomaan nämä asiat unelmakarttaasi. Miten ne ovat sinulle tärkeitä ja merkitykselliisiä? Mikä herättää intohimosi?

Unelmakartta on luova teos tulevaisuuden suunnitelmistasi, eikä sen luomisessa ole rajoja vaan anna luovuutesi virrata vapaasti. Unelmien luomisessa voit käyttää apuna tavoitteiden asettamisen realiteetteeja. Ovat unelmasi niin arvokkaita, että niiden eteen kannattaa nähdä vaivaa ja niihin kannattaa käyttää aikaa? Se pitää sinut keskittyneenä ja motivoituneena. Tietoinen elämäntapa vaatii keskittymistä siihen, mikä kulloinkin on tärkeää ja kärjessä. Haluamme, että työnalla on samaan aikaan mahdollisimman vähän projekteja. Multitaskaus ei johda hyvään lopputulokseen, vaikka niin usein itsellemme uskottelemme. Se on ihan päinvastoin. Me emme pysty tekemään useita asioita yhtäaikaa, tähän pystyy voin 2 prosenttia meistä. Ihmisen on lakattava ajattelemasta muita asioita, jotta voi täydellisesti kiinnittää huomion sen hetkiseen tehtävään.

Unelmien saavuttaminen motivoi. Unelmakartan käyttäjät ovat saaneet unelmatyöpaikkoja, perustaneet yrityksiä, päässeet irti pahoista ihmissuhteista, muuttaneet tai ihan vain yksinkertaisesti tulleet tyytyväisemmiksi elämäänsä. Sen avulla kulkija yksinkertaisesti näkee selkeämmin tien edessäpäin. Se tuo arkeen voimaa ja tietoisuutta. Tietoisuus on henkinen voima, jonka avulla suuntaudumme itselle merkityksellisiä asioita kohti ja tehdä valintoja. jotka auttavat unelmien tavoittelussa.

 

Jätä kommentti