TUNNELMIA TURUSTA

Joulun tunnelmaan virittäytyminen toteutuu meillä jokaisella omalla tavallamme, mutta me voimme myös muokata, rikastuttaa ja monipuolistaa omia tapojamme. Mikä tänä vuonna on tuntunut sopivalta juuri sinulle? Mistä asioista saat rakennettua joulutunnelman? Mitä joulutunnelma sinulle merkitsee? Mitä se sisältää? Näiden asioiden selvittäminen on mielen tutkimisen paikka kuten elämä muutenkin. Olkaamme terveellä tavalla uteliaita elämää kohtaan. Tänä vuonna itselleni musiikki on ollut keskeinen elementti kuten monena vuotena aiemminkin. 

Tässä muutama otos joulumatkaltani ja toivottavasti ne virittävät myös sinut juuri sinulle sopivaan tunnelmaan. Ole kärsivällinen videoiden latauksen suhteen, sillä se kestää hetken, mutta ne aukeavat kyllä. 

On mielenkiintoista, että välillä kappaleen valinta on todella vaikeaa. Rajattoman kohdalla mietin pitkään, minkä niistä vallitsen. En osannut päättää, joten teillä on mahdollisuus nauttia molemmista. Näiden otosten myötä toivotan sinulle merkityksellinen henkilö, kun olet löytänyt tiesi sivuilleni, oikein Hyvää Pyhien aikaa! 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Yksinäisyys Miellyttäminen »

Jätä kommentti