Voima- ja vahvistuslauseet

Voima- tai vahvistuslauseet ovat merkittävässä roolissa mielen hallinnassa ja ajatusten muokkauksessa. Niiden avulla annamme itsellemme ohjeita ja suunnan alitajuiselle mielellemme. Mielemme seuraa niitä ja tekee lauseista pikku hiljaa totta. On hyvä suunnitella lauseita valmiiksi. Niitä voi kirjoittaa erilaisille korteille, jotta ne ovat meidän käytettävissä koko ajan. On hyvä tehdä lauseista napakoita, helposti muistettavia jai ulkoa opeteltavia. Lauseita on hyvä toistaa usein päivän mittaan, jotta ne jättäisivät jälkensä ja painuisivat mieleemme. 

Lauseiden ehkä tärkein ominaisuus on se, että me voimme hyväksyä niiden sanoman täysin. Mielellä ei saa jäädä epäilystä lopputuloksen suhteen. On myöskin hyvä, että lauseen sisältö on tavoiteltava asia elämässämme ja jopa läsnä elämässämme jossakin muodossa jo nyt. Voima- ja vahvistuslauseet tulee sanoa vakuuttavalla äänellä joko ääneen tai hiljaa itseksemme. Tällä tavalla saamme alitajuamme vakuuttumaan lauseet todeksi. Tässä on muutama esimerkki lauseista, mutta parhaat ja vakuuttavimmat löytyvät, kun kirjoitamme ne itse omista lähtökohdistamme. 

  • Olen rauhallinen ja luottavainen
  • Pystyn hoitamaan tämän
  • Keskityn vain hyvään elämässäni
  • Olen kärsivällinen itseäni kohtaan
  • Olen rauhassa, tämä menee ohi

Harjoittelun myötä meidän on mahdollista muuttaa ajattelutapaamme ja tunnereaktioitamme siten, että syötämme mieleemme jatkuvasti positiivisia, kannustavia ja elämää parantavia voimia ja vahvistusta. 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Mielen hallinta Onnellisuus hormonit »

Jätä kommentti